';

Moving
healthy ideas

Medszo is een wereldwijd groeiend farmaceutisch bedrijf die in het bezit is van de juiste vergunningen en gereguleerd wordt door het Nederlandse Ministerie van Gezondheid (IGZ) voor het importeren en exporteren van merkgeneesmiddelen, generieke geneesmiddelen en medische hulpmiddelen naar nationale en internationale markten.

Onze sterke ethiek en toewijding zijn de drijvende kracht van onze bedrijfsvisie! Met een positief groeiend klantenbestand zal ons bedrijf de komende jaren gefocust, sterk en altijd groeiend blijven. Op elk moment voeren wij talloze cruciale beslissingen uit, die uw bedrijf  en het leven van uw patiënten zullen verbeteren.

Onze gestroomlijnde principes maximaliseren een betrouwbare omgeving die een extra waarde leveren aan onze klanten. Wij willen het vertrouwen en respect verdienen van al diegenen die met ons omgaan.

We align our resources and execute with excellence

Dankzij onze sterke toewijding en vastberadenheid zal ons team in staat zijn om oplossingen te vinden voor bedrijven in de gezondheidszorg. Door gebruik te maken van een unieke, veelzijdige strategie, onderscheiden wij ons van anderen. Dankzij onze ervaring en knowhow zijn wij in staat om hoge kwaliteitsnormen te hanteren, zowel binnen als buiten Europa.

Wij zetten ons voor 100 % in om uitzonderlijke resultaten te leveren aan onze klanten. Wij zijn capabel en vindingrijk om oplossingen te bieden voor een beter resultaat.
Medszo moedigt zijn werknemers aan om eventuele risico´s te nemen. Zo zijn wij ervan overtuigd, dat ook de moeilijk verkrijgbare producten aan u geleverd kunnen worden.

Providing healthcare in every direction

Neem contact met ons op voor de vragen die u heeft en de antwoorden die u nodig heeft.

ADRES

Medszo B.V.
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

TELEFOON

EMAIL